Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

alestada 80 lvl bedensel

YazarMesaj
blackevil

alestada 80 lvl bedensel Empty
MesajKonu: alestada 80 lvl bedensel   alestada 80 lvl bedensel EmptyÇarş. Mayıs 05, 2010 4:45 pm

alestada uzun süredir oynaadıgım carı satıyorum arkadaslar
üzerindeki itemler
+6 celik %15 kılıc savunma 1500 hp %3 hp tarafından +3 ful taslı
+8 peri +3 sura ekli dgerleri kırık özellik yok
+9 sahin 2 özellik
+4 ısık sacan cizme ful efsun 2000 hp sersemlik yavaslatma falan var
+9 abanoz küpe 2 özellik
+4 inci bilezik 2000 hp
+6 cennetin gözü kolye 4 özellik 1500 hp %15 cift el savunma
500 m den fazla nakit var üzerinde onun dısında depolar dolu 15 e yakın exp yüzgü var gecis bileti var grand yok 3 yön m7 öfke m5 suan digerlerini hatırlamıyorum girdigimde yazarım

istedigim fiyata gelince 400 tl balıkesirdeyim msn adresi ile birlikte verilecek istanbul ici arkadaslarım vasıtası ile satısı gerceklestirebiliriz sorusu olan pm ile ulasabilir

alestada 80 lvl bedensel
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» alestada 80 lvl bedensel
» ALESTADA 68 LVL BEDENSEL ÇAR SATILIR
» Alestada 78 LWL BEDENSEL CHAR SÜPER İTEMLER ACİL
» afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil
» ALESTADA 92 SEVİYE