Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil

YazarMesaj
afyonluyum03

afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil Empty
MesajKonu: afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil   afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil EmptyÇarş. Haz. 09, 2010 5:29 pm

İsim , Soy İsim:mustafa solmaz

MSN/E-Posta :mustafa_0394@hotmail.com

Telefon No. :05058789664

Char Bilgileri

Char Cinsiyeti :erkek

Char İsmi :nick veremem gm ler banlayabilir char satısı yasak oldugu için

Char Serveri :alesta

Char Leveli :71

Char İtemleri : +9 su perisi (+4savascidan,+4suradankoruyan kırık)
+9 ejderha tanrısı (+4 hız taşı dierleri kırık)
+9 şahin kalkan
+9 gümüş bilezik
+9abanoz küpe
+8 geleneksel migber (%3zehirleme,sp üretimi %4) başka kask yok
+6 sersemleme bagisikli savaş kalkanı
+4 deri çizme(%10 kritikli)
+4 kristal kolye(%10 delicili)
toplam %55 kılıç savunmalı takı ve zırh
toplam %60 çift el savunmalı takı ve zırh
+4 ametist küpe(%20 haraket hızlı)
+9 deri ayakkabı
+4 anka ayakkabı(%8 yavaşlatmalı)
+4 yeşimtaşı kolye (500hp li)
tecrübe yüzügü(1 saatlik)
cesaret pelerini(20 adet)
2.kata çıkma bileti (10adet)
ve çharin üstüne 100 150m kadar nakit para vardır.

CHARIN SKİLLERİ
hava kılıcı=m5
kılıç çevirme=m5
öfke=m4(m5 olmasına 1 bk sı kaldı)
üç yönlü(15)
hamle(1)

Char Fiyatı : Fiyat 400 TL dir.Pazarlık payı yoktur.bütün itemlerimi yazdım.fiyat görüşülebilir.kesinlikle takas işlemi olmaz.

Ek Bilgiler ( Afyon içi tercihimdir.chara talip olanlar bana msn adresinden ulaşabilirsiniz.msn de takılmıyorum pek facede takilirim genelde ama sizin için açıcam arada.satış işlemi benim istedigim bir internet kafede çhar ve tüm itemleri alıcıya gösterilecek.ve nakit 400 tl msn adresi ile birlikte satılacaktır.
İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM Basketball
afyonluyum03

afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil Empty
MesajKonu: Geri: afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil   afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil EmptyÇarş. Haz. 09, 2010 5:42 pm

biyolog görevlerinin şeytan hatıırası buz topu vs.görevi bitmiştir.ödülleri alınmıştır yani %10 haraket hızı +50 saldırı gücü +60 savunma gibi)şu anda zelkova dalı görevindedir.av görevinde ise 71 lwl av görevindedir.birde ok ucu görevi vardır.dier tüm görevleri yapilmiştir.çharin yanında 9lwl olan içinde dandik + basma fazla para etmiyecek ufak tefek itemleri olan charda hediye olarak verilecektir.iyi günler
afyonluyum03

MesajKonu: Geri: afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil   afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil EmptyÇarş. Haz. 09, 2010 10:46 pm

ayrıca dönüşüm g2 dir.at çağırma 4 dür.at 21 lwldir.at skilleri alinmiştir.hadi ama yokmu talip geek
afyonluyum03

MesajKonu: Geri: afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil   afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil EmptyC.tesi Ekim 30, 2010 12:47 pm

acil para ihtiyacından dolayı char 200 tl ye düşmüştür..ilgilenenler mustafa_0394@hotmail.com adresinden yada 05058789664 nosundan bana ulaşabişir

afyonkarahisar içi alestada full itemleriyle 71 lwl bedensel char satılır acil
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alestada 78 LWL BEDENSEL CHAR SÜPER İTEMLER ACİL
» 90LVL Full P Skilli Bedensel + 86LVL Shaman Ejderha Full P Skilli CHAR SATILIR!
» ALESTADA 68 LVL BEDENSEL ÇAR SATILIR
» ALESTA DA 78 LWL CHAR BEDENSEL SÜPER İTEMLER ACİL
» 72 LvL BEDENSEL ChAr SATILIR