Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

81 LVL ZihinSel iSTikLAL serverinde

YazarMesaj
ussak64

81 LVL ZihinSel iSTikLAL serverinde Empty
MesajKonu: 81 LVL ZihinSel iSTikLAL serverinde   81 LVL ZihinSel iSTikLAL serverinde EmptyPerş. Ekim 11, 2012 9:38 am

LVL=81
Skiller =G.B P /RUH G3/G.VURUS G1 / Şiddetli g1
Yetenekler=Madencilik / Dönüşüm P /Lisanlar m1/ liderlik m8
Görevler=81 lvl görevi ve bİYOLOG tugyis tabelası 14 kaldı
İtemler=1500 hp li takılar/10 kritikli kolye pabuc/20 ölümsüzlü itemler
+7 Kin kılıcı 21 ort +4 taslı ve +6 düz çelik ve 3 tane binek (beyaz aslan savas yaban domuzu ,karayagız atı)
5 adet münzevi tavsıyesi yuzlerce tılsım + lı kuyruk ve cesıtlı artı basma ıtemlerı havaı fişek var
20 ölümsüzleri giyidgmde tek basıma kule cıkıyorum azraili şamansız kesiyorum /kızıldakı 85 lik metınlere 1250 1300 vuruyor düz
Çarımı 3 senedir oynuyorum hıçbir şikayeti yok evlencegim için satıyorum nakit 500 tl ye verecegim
NAKiT 500 TL UŞAK TA OTURUYORUM AFYON İZMİR KÜTAHYADAN AMAK ISTEYEN OLURSA YOL UCRETİNİ 500 DEN KESTİRECEGİM

81 LVL ZihinSel iSTikLAL serverinde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» \\\JADE SERVERİNDE SATILIK 75 LVL ÇAR///
» \\\ALTAY SERVERİNDE 71 LVL SATILIK ZİHİNSEL ÇAR///
» Yörük Serverinde 79 Lvl Zihinsel İle Şaman Çar Görülmedik Ucuzluk
» 70 Lewel Üyelik Satılır Turkuaz Serverinde
» 58 lvl Savaşçı bedensel bölüm:(İSTİKLAL)kız çar İTEMLER +9 FULL içeri gir içeriği gör BEDAVA dersin...