Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Metin 2 ACİL SATILIK karakter 79 lvl ninja unicorn

YazarMesaj
gasmtr48

Metin 2 ACİL SATILIK karakter 79 lvl ninja unicorn Empty
MesajKonu: Metin 2 ACİL SATILIK karakter 79 lvl ninja unicorn   Metin 2 ACİL SATILIK karakter 79 lvl ninja unicorn EmptyÇarş. Şub. 02, 2011 10:51 pm

Server = unicorn
lvl = 79
character = ninja
İtemler =(+9 zincir kapşon %5 zehirlemeli)
=(+9 şeytan kanadı çakram 10 becerili +4 sura savaşçı soğutma taşlı, full efsunlu)
=(+6 siyah rüzgar takımı , full efsun 2000(hp) +15 saldırı degeri , vucut darbelerine karsı korunma %6(taşları full +4) diğer iki özellk cabası)
=(+9 kaplan kalkan)
=(10m pot parası)

Skiller =Bıçak çevirce (g8)
=Suikast (g1)
=Zehirli bulut (g1)
=Hızlı saldırı (m7)
=Kamuflaj (7)

Beceriler
=Kombo (2)
=Shinsoo lisanı(4)
=Chunjo lisanı (12)
=Liderlik (4)
=Binicilik (21)
=At cagırma (Cool
=Madencilik (4)
=Dönüşüm (g2)

Diğer bilgiler
=Biyolog görevi zelkova dalında ve 16 tane verilmiştir..
=Av görevi 64'de
=35 adet yaban domuzu binegi

Bayrak = Mavi
Character İsmi = ByNinjaa

Evet arkakaslar karakterimi kısaca size böyle özetledim.. oyunu temelli bırakıyorum ve karakterimi
olabilecek en ucuz fiyata satıyorum. lütfen telefon ile irtibata geçtiginizde indirim istemeyiniz.. üniversite nedeniyle bıraktıgımı bilmelisiniz..

Tel 1 = (0531 891 69 59) (Asım Tayfur)
Tel 2(ulaşamazsanız buradan arayınız) (0531 713 30 32) (Mert E.)
(irtibat tamamen telefon aracılıgıyla yapılacak)

//Kesinlikle garantili bir satış için tc kimlik numarası verilmesi şarttır. Hem alıcı hem satıcı satış öncesi Tc kimlik numaralarını almalıdır.
Ücretin ödendigi aynı saatte karakter aktırımı yapılacaktır.. email degisikligi için onay verilecektir..

not// karakter satıldıgında bu not forumdan silinecektir..
affraid

Metin 2 ACİL SATILIK karakter 79 lvl ninja unicorn
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Grifonda 99 lvl 5p li bıçakçı ninja itemleri ile satılık.
» 94 Lvl 5 Perfect Bıçakçı Ninja.Biyolog Görevleri Bitik.Satılık!!!
» 76LVL NİNJA ÇAR SATILIK SKİLLERİN HEPSİ GRAND MASTER BIÇAKÇI
» AYASOFYA 67LV NİNJA 56LV ŞAMAN EVLİ OLARAK SATILIK 0507 439 72 56 - ANKARA
» ACİL SATILIK ASPENDOS 68 LWL SAVAŞCI