Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için.....

YazarMesaj
canmercan98

Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için..... Empty
MesajKonu: Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için.....   Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için..... EmptySalı Şub. 01, 2011 2:09 am

Slm arkadaşlar aranızda çar almak isteyen varsa metin 2 de çar satıyorum bilgiler:Mehter serverinde 38 lv 39 yarım küre var itemleri:+9 ölümcül taşları kırık +9 dolunay 25 ort taşlar kırık demir kask +6 1000 hp li ayakkabı.kolye,bilezik +9 abanoz küpe 1650 hp li Toplam çarın 10400 hp si var stüntlarda ilk hp fullenmiştir sonrada str güçlen diriliyor hava kılıcı m1 öfke 15 dierleri ise 1 de hala çar sağlam +7 beşgen ork larda istediniz kadar yani baya çok gurubu çekip rahatca yatırabiliyor atı ise 2 lv Sad içinde yeterince havuş ve saman bulunmaktadır niyeti ciddi olanlar beni eklesinler can_can_558@hotmail.com atsın istenen herhangibi fotlar gönderilir ÜCRET İSE :40 TL(aslında az bile ama bazı olaylar oldu çarı acil satmmam lazm daha hiç hileyle kasılmamıştır ve küfür etmemiştir metin 2 oyunun beni çok etkilediğini düşünüyorm bu yüzden çarımı satıyorm msn den ekleyin istenen fotoroflar gönderile bilir ik:Bursa arkadaşlar bursa dışında çarı satmak istemiyorm çünkü zor oluyor ama bursa dışında olursada hayır demem ama özellikle bursadan bir alıxcı olsnki elimle teslim edim...... cheers cheers cheers cheers afro afro afro ve niyetiniz cidiyse

En son canmercan98 tarafından Salı Şub. 01, 2011 2:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
canmercan98

Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için..... Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için.....   Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için..... EmptySalı Şub. 01, 2011 11:46 am

Hadi arkadaşlar acil pm pm pls Smile

Arkadaşlar Mehterde 38 lv çar satılır ayrıntılı bilgi için.....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 51 LW MEHTERDE SAVASCI ÇAR SATILIR ANTALYA
» Mehterde 80 lw zihinsel Satılır / İndirime Gidilmiştir.
» savaşçı 36 lwl almak için tıkla
» ankarada oturanlar ıçın 37 lwl car satıık
» Metin2 Tr'de Char satılır >>> WolfTeamda cHar satıLır Gel Bak <<<<<<