Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir

YazarMesaj
micseon

MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir Empty
MesajKonu: MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir   MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:42 am

Merhabalar ,
Metin - 2 de elimde sağlam bir char vardir bunu satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar benim ile iletişime geçebilirler ... Aşşağıda zaten chardan SS ler koyucam itemleri olsun vs .vs. Char malazgirtte sıralamada 18. dir. Buradanda anlaşildiği gibi İtemleri olsun , Herşeyi gayet sağlam bir karakterdir.

Char Lv : 93
Skill dağılımı : Hava kılıcı P , Öfke P , Kılıç Çevirme P , Üç yönlü kesme P , Hamle P ' Yeterlidir umarim.
Charda mevcuT Gold : 2m kadar üzerinde Mevcuttur.

İtemler ise buyrun ;

http://img593.imageshack.us/gal.php?g=zirh9.png

Yukarida Charin toplu Ss leri için link i verdim ciddi düşünen arkadaşlar bana ulaşmaları rica olur Smile

Char fiyatini 20 Milyar ( TL ) olarak düşünüyorum . Alacak kişi ile anlaşabilirsek biraz indirim mümkündür.
TEL : 0533 730 16 39 (Sertaç Köksal)
TEL 2 : 0543 936 84 76 (Emre Başköy & Miraç Köksal)
Verdiğim CeP Tel ile bana ulaşabilmeniz mümkün İST. İçi Char elden Alim-Satim Yapilabilir.Karakter'den İtemde satın alabilirsiniz iyi bir teklif ile neden olmasin istenilen item satın alma şansınız vardır . santa :sfff:

Metin-2 istenilen miktardaki birim fiyati yatirmak için ödeme seçenekleri ;

MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir Hesapnovs
micseon

MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir Empty
MesajKonu: Geri: MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir   MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:29 pm

Konu Güncel Arkadaşlar Smile ...

MalazgirT FuLL P Li FuLL +9 itemli 93 LvL ChaR! Satiliktir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İstanbul Kağıthane Civarı 62 Lv Savaşcı Full +9 Full +4 taşlı efsunlu 18 kat bileti var char katta.
» Metin2 Tr Odin 73 Zihinsel Eskişehir Full İtemli Acil Satılıktır.
» Malazgirt serverinde 96 lvl Çar Satılıktır!
» osmalıda full 4 p li full itemli 90 lwl bedensel car satımı ....
» osmalıda full 4 p li full itemli 90 lwl bedensel car satımı ....