Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Metin2 - Char Satma Sitesi - Char İlan Sitesi - Char Satma Sitesi - Char Alma Sitesi
Metin2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2,Metin2 Satılık charlar,metin2 char alma,metin2 charlar,metin2 char satma , metin2 char satmak istiyorum , meitn2 char sat , char sat - char - car - nik satma , metin2 nik satma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

83 lvl karabüyü +9 karabüyü +3 kutsal kılıç 2p-2g li

YazarMesaj
83sura

83 lvl karabüyü +9 karabüyü +3 kutsal kılıç 2p-2g li Empty
MesajKonu: 83 lvl karabüyü +9 karabüyü +3 kutsal kılıç 2p-2g li   83 lvl karabüyü +9 karabüyü +3 kutsal kılıç 2p-2g li EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 9:32 am

Merhaba izmir için satılık 83 suradır arkadaşlar.Server ve isim güvenlik amaçlı vermiyorum fakat ilk 6 içerisindedir server.Serverda hatırı sayılır charlardan birisidir.Karanlık koruma ve ateş hayaleti perfect masterdir.Karanlık küre g3 karanlık vuruş g1 dir.İtemleri;
+9 karabüyü 5 efsun 4 taş
+3 kutsal kılıç 3 efsun+2 efsun kendi efsunu +4 taş
+9 mest eden ayakkabı
+4 10 yarı insanlı cennet küpe
+9 abanoz
+9 inci kolye 5 efsun 1500 hp 10 ok vs
+9 beyaz altın bilezik 15 büyü vs 5 efsun
vs her türlü itemi mevcuttur.
Hiç bir cezası yoktur.Satın almak isteyen arkadaşlar 0536 400 80 90 numaralı telefondan bana ulaşabilirler. veya h.kokten1903@mynet.com mail adresinden mail yoluyla iletişim kurabilirler.

83 lvl karabüyü +9 karabüyü +3 kutsal kılıç 2p-2g li
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ALTAYDA 75 LVL KARABÜYÜ
» 71 lwl 4 Gerand lı karabüyü sura
» 42 Level Karabüyü [Anubis]
» 82lwl +9çelik +9 hortlaklı karabüyü sura...
» 76 lv karabüyü 4 grand full item 130tl ankara itemlerin resmi içerde..